Samarbeidsutvikling

Du må være best i dag for å bli best i morgen

Om oss

– konsulentselskap med mer enn 25 års erfaring med operasjonell støtte til prosessforbedring

Samarbeidsutvikling Norge AS ble etablert i 1985 av Rolf R. Enoksen og har siden det støttet flere hundre virksomheter og tusenvis av mennesker med forbedringsprosesser.
Selskapet har jobbet tett med TPM bl.a. i Hydro-Aluminium konsernet siden 1996. Bedriftens medarbeidere har jobbet bredt med TPM filosofien siden starten på 90 tallet i ulike store virksomheter som Saab, Volvo og Hydro, mens konsulentselskapets tidligere styreformann Bjørn Nordenhaag var blant de første til å innføre TPM i Sverige i stålindustrien tidlig på 80 tallet. Samarbeidsutvikling Norge AS, har lang og variert erfaring i å samle organisasjonen til engasjert forbedringsarbeid samt i å utvikle lagbyggende og coachende ledelse. Ut fra dette er det utviklet egne treningsprogrammer, auditeringer og sertifiseringer i forbindelse med forbedringsaktiviteten og møtestrukturen i bedriften. Dette for å sikre at suksessfaktorene blir realisert.

Forbedringsprosessene støttes i dag utelukkende under «Lean paraplyen» og gjennom denne filosofien støttes bransjer som olje og offshore, maritime, alle type landbasert industri, bygg og anlegg, næringsmiddel, og offentlig og kommunal sektor.  Vi støtter alle deler av virksomheten som salg, utvikling, engineering, prosjektledelse, administrasjon, produksjon, pleie, undervisning osv.

Vår visjon er «Sammen med våre kunder gjør vi Norge bedre» og vår forretningside er : Sammen med våre kundene skaper vi lærende, utviklende og tilpasningsdyktige organisasjoner og vi utvikler organisasjoner ved å styrke tjenestekvalitet og konkurranseevne/kraft.

Ved å «operasjonalisere» vår visjon og forretningsideer har vi skapt markedets mest effektive Lean konsept, noe våre kunder kan gå god for