Lukk

Laster Arrangementer

Gult Belte Sertifisering, Asker

Asker 2020

Finn ut mer
Kurset for deg som er i oppstartfasen av Lean

Forstå de grunnleggende elementene i forbedringsarbeid. Lean som forbedringsmetodikk blir i dag brukt i mange bransjer og kan brukes på de fleste områder. Lean Gult Belte Sertifisering kurset gir en innføring i hvordan Lean som ledelsesverktøy og forbedringsfilosofi kan tilpasses din hverdag. I kurset gis det eksempler på hvordan du kan bruke Lean på din arbeidsplass.

  • Gult Belte kurs tilbys til bedrifter og underleverandører som ønsker å få en god felles forståelse på hva Lean er og samtidig kickstarte arbeidet.
  • Gult Belte kurs kan også tilbys nyansatte som grunnopplæring i Lean. Lean blir i dag brukt i mange bransjer og kan brukes på mange områder.
  • Kurset går over 2 dager og blir tilpasset deres bransje.
Sertifisering

Kurset avsluttes med en 30-minutters sertifisering. Ved bestått eksamen tildeles kursdeltakeren sertifiseringen Lean Gult Belte. Våre kursholdere har erfaring fra ulike bransjer og har støttet utallige forbedringsprosesser.  All denne erfaringen preger kurset.

Ved gjennomført kurs vil du kunne støtte:
  • Mindre prosessforbedringer i egen virksomhet
  • Være team medlem og se muligheter og løse problemer ved bruk av «Lean brillene»
  • Delta som fagekspert i forbedringsgrupper
Kurset passer for:

Dette kurset krever ingen forkunnskaper og er for ledere og ansatte med forbedringsfokus og vil gi dere kunnskap rundt implementeringen av Lean. Kurset vil også passe for nyansatte i «Lean organisasjoner», da dette er en grunnopplæring.

OPpmøte:

Dag 1: kl. 09:00- 16:00
Dag 2. kl. 08:00-15:00

Materiell:

Samarbeidsutvikling har miljøfokus.  Materiell gjøres derfor tilgjengelig digitalt i forkant av kurset. Kan leveres på papir på forespørsel.

Forbedringslederskolen gir nå Lean Grønn- og Sort Belte Sertifisering

Samarbeidsutvikling tilbyr Grønt og Sort Belte sertifisering som en del av Forbedringslederskolen. Ta kontakt med Mary Berg om du ønsker mer informasjon om Forbedringslederskolen.

Påmelding

Pris: 8250

Deltakere

NavnE-postTlf